LLIGA PIRINEUS FUTBOL7 TEMP. 16-17 / LIGA PIRINEOS FUTBOL7 TEMP. 16-17

La LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL 7, es juga desde l'any 2013.

La LIGA PIRINEOS DE FUTBOL 7, se juega desde el año 2013.


Idea gestionada i coordinada per Consells Esportius del Pirineu de Lleida, ofereix a escoles de futbol del Pirineu lleidetà i l'Aragó, la possibilitat de jugar de manera sostenible. 

Idea gestionada y coordinada por los Consells Esportius del Pirineo de Lleida, ofrece a escuelas de futbol del Pirineo leridano y del Aragón, la posibilidad de jugar de una manera más sostenible.

Reduïr quilometratge dels desplaçaments, despeses organitzatives, cànons federatius i poder aturar la competició durant els mesos d'hivern, són algunes de les característiques que defineixen aquesta competició. Tampoc podem oblidar el reglament de la Targeta Verda, que, per damunt del resultat, premia el fair play entre jugadors, equips i aficions.


Reducir quilometrage de los desplazamientos, gastos organizativos, cánones federativos y poder parar la competición durante los meses de invierno, son algunas de las características que definen esta competición. Tampoco podemos olvidar el reglamento de la Targeta Verde, que, por encima del resultado, premia el fair play entre jugadores, equipos y aficionados.

Benjamins de la Vall d'Aran i l'Alta Ribagorça després d'un partit de la Temp 15-16.

La LLIGA PIRINEUS DE FUTBOL 7 comença el cap de setmana del 22 i 23 d'octubre. Aquest any, presenta el següent quadre d'equips.

La LIGA PIRINEOS DE FUTBOL 7 empieza el fin de semana del 22 y 23 de octubre. Este año presenta el siguiente cuadro de equipos.



Aquest és el blog de la lliga. Aquí penjarem fotos, notícies i les classificacions de les diferents jornades.

Este es el blog de la liga. Aquí colgaremos fotos, notícias y las clasificaciones de las diferentes jornadas.

BONA TEMPORADA!!!!! 

Comentaris